Var der nogen, der sagde tapas ud af huset?

Elsker du at invitere gæster over? Måske til nogle gode glas vin? Så skal der også høre en lækker anretning til. Og det kan være hårdt altid selv at forberede det helt store. Tapas er en lækker måde at gøre dine gæster glade på. Der er helt sikkert noget, som alle kan lide. Og det er nemt at anrette og spise, mens I hygger jer og nyder et godt glas vin til. Men hvor kan du bestille tapas ud af huset?

Tapas ud af huset fra Vinværten

Den skønne vinbar og restaurant Vinværten tilbyder de lækreste tapasanretninger ud af huset. Til når du vil nyde et lækkert måltid, men hvor det skal ske i dine egne hjemlige omgivelser. Inviter bare gæsterne allerede nu, og gå ind på Vinværtens hjemmeside og bestil tapasanretningerne. 

Tapas ud af huset fra Vinværten er bare skønt. Det kommer portionsanrettet og kan enten fås som deres populære frokosttapas eller luksustapas. 

Hos Vinværten kan du både bestille tapas til et par middagsgæster, bare til jer to eller til et større selskab. Det er bare at kontakte de venlige folk hos Vinværten, så finder de en perfekt løsning. 

Vin til din tapashygge 

Til enhver tapasmiddag hører godt selskab og endnu vigtigere en god flaske vin eller to. Når du bestiller tapas ud af huset fra Vinværten Gothersgade, er du så heldig, at du kan få mange gode råd om vin med på vejen. De har et kæmpe udvalg, der passer perfekt til din tapas ud af huset. Du har derfor rig mulighed for at købe nogle gode vine med til din tapasanretning. Måske lave din egen hyggelige vinsmagning sammen med dine gode venner?

Vil du vide mere om tapas ud af huset fra Vinværten? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside, hvor du også kan se, hvad de forskellige tapasanretninger indeholder. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *