Sådan gør du dit badeværelse rent

24 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Et badeværelse skal rengøres mindst en gang i ugen. På denne måde får du et sundt og rent badeværelse at opholde dig i. Rengøring er ikke altid den mest interessante opgave at ordne i sit hjem, men med et par enkle tips og tricks, kan du få lavet en god rutine. Læs med her, og hør vores tips til, hvordan du kan rengøre dit badeværelse. 

 

image

 

1. Sådan rengør du din håndvask og afløb

Du kan starte med at rengøre din håndvask og afløb, når du skal i gang med at gøre rent ude på badeværelset. Håndvasken kan godt være plaget af kalk, så det skal du have fjernet det meste af. Først kan du starte med at bruge almindelig rengøringsmiddel, såsom universalrengøring, og hernæst skylle godt af med vand. Så kan du bruge skurecremen, der er godt imod kalk. Til dit afløb kan du bruge noget flydende afløbsrens, der kan fjerne hårrester og andet skidt, der har sat sig fast i afløbet. 

 

2. Sådan rengør du dit toilet

Et toilet er nok et af de steder på dit badeværelse, hvor der er allerflest bakterier. Derfor skal du huske at rengøre dit toilet mere ofte end noget andet på dit badeværelse. Til rengøring af toilettet kan du bruge toiletrens. Lad det sidde på i et par minutter eller en lille halv time, så det får lov til at nedbryde alle bakterier. Imens du lader det virke, så kan du f.eks. rengøre rundt om toilettet. Her kan du bruge Rens Let, der er effektiv mod kalk og andet snavs. 

 

3. Sådan rengør du dit badekar

Du kan også bruge Rens Let til at rengøre dit badekar med. Når du bruger Rens Let, så skal det fortyndes. Det vil fremgå på emballagen, hvordan vand og Rens Let skal fordeles. Det kan du starte med at gøre, før du bruger skurecremen. Skurecremen er generelt en effektiv rengøringsmiddel at benytte, når du skal rengøre områder med porcelæn på dit badeværelse.

Hvis du har et badekar, der er i meget slem stand, så kan du også gøre rengøringen nemmere for dig selv, ved at få spraymalet en ny emalje på badekarret. Det kan give et flot og glansfuldt overflade. Læs mere om dette via linket her: https://www.emaljespecialisten.dk/koldemaljering-af-badekar/.

Flere Nyheder