Sådan bestiller du en nem måltidskasse

Måltidskasser er efterhånden blevet ret populære i Danmark. Der findes et væld af firmaer, der tilbyder dem. Så du let og uden besvær kan lave mad hver aften i ugen – uden selv at skulle handle ind eller finde opskrifter til dine retter. 

Men hvordan bestiller du en nem måltidskasse? Læs med her og bliv klogere!

Nem måltidskasse – sådan fungerer det

Måltidskasse konceptet fungerer således, at du bestiller måltider til:

– Antal personer

– Antal dage

– I hver uge eller f.eks. blot hver anden uge

De fleste udbydere tilbyder, at du kan vælge en bestemt slags måltidskasse. Det kunne f.eks. være en nem måltidskasse, en vegetarkasse eller en kasse med ekstra børnevenlige retter.

Hos nogle firmaer vil du selv kunne sammensætte retterne i din kasse. Mens de ved andre firmaer er bestemte på forhånd ud fra den type kasse, du har valgt.

Når du vælger en nem måltidskasse, vil der ofte være kort forberedelsestid af maden. Det vil sige, at du måske kun skal bruge 10 eller 15 minutter på at klargøre maden. Enten er det en meget nem opskrift eller også er noget af maden forberedt på forhånd, når du modtager den. 

Alt efter hvilken kasse og måltider du har valgt, vil du på en valgt dato modtage kassen foran din hoveddør. Heri vil der være ingredienser til de retter eller den type kasse, du har valgt.

Du får alt, du skal bruge til at tilberede retterne. Det vil kun typisk være sådan nogle ting som salt, peber, olie og mel, du skal have derhjemme selv. 

Sådan bestiller du den 

Hvordan bestiller man en nem måltidskasse? Søg lidt rundt på nettet og find den kasse, du gerne vil prøve. De fleste firmaer kører med et velkomsttilbud, hvor man får rabat på enten en eller to af de første kasser, man bestiller hos dem.