Ophæng til medaljer skal præsentere dem flot!

Det er nok lidt dansk det der med at tænke, at man bliver nødt til at overveje at have ophæng til medaljer, hvis man ikke allerede har fået en, for selvom det er god planlægning, så ser det måske lidt for ophøjet ud, at man tror, at man ender med at få medaljer.

Men hvis man nu dyrker sport på professionelt plan, og man gerne vil udmærke sig og markere sig, så er det da forståeligt, at man regner med at få nogle medaljer, der jo viser, den udmærkelser fra de kraftanstrengelser og den indsats, man har lagt i for at vinde dem.

Og de medaljer skal da ikke bare kastes over i et hjørne eller ligge i en skuffe: de skal da vises frem!

Og det er faktisk i lige så høj grad at motivere sig selv til at vise, hvor god man er, og at man altid kun er så god som ens seneste succes – eller man senere mindes tilbage på dengang – som at gæster skal kunne se dem.

Der er jo ofte også lagt kræfter i at lave de medaljer, nogle er sjældne og derfor eftertragtede, mens andre i sig selv er mange penge værd grundet værdien i sig selv og så netop af sjældenheden.

Er man ligefrem en sportsklub, der regner med at høste medaljer, så fortjener man da også et ophæng til disse, så de kan blive vist frem for publikummer, der har en tilknytning til klubben og derfor føler, at man var med til at vinde dem for klubben, som andre gæster, der kigger forbi.

Spillerne selv i klubben vil jo også gerne se dem, om de så har været med til at vinde dem, eller de selv håber, de kan være med til at give klubben nye medaljer til samlingen.

I selv er et ophæng til medaljer da også lidt en lækker tidslinje at se på!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *