Lad din lokale glarmester i Smørum og Ballerup hjælpe med ruderne

29 november 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når et vindue i huset får knust en rude er det vigtigt at du får skaden udbedret så hurtigt som muligt. Især hvis det er vinter og derfor minusgrader udenfor, og du ikke ønsker det store varmespild. Derfor er det en god idé at have kontakt til en dygtig glarmester. Og det er smart at vælge et glarmester firma tæt på bopælen.

Hvilken glarmester i Smørum skal jeg vælge?

Er du bosat nord for København, for eksempel i Smørum, Virum, Hellerup, Holte, Lyngby, Birkerød eller Allerød kan du med fordel lade Glarmester Henrik og Bent varetage glarmester arbejdet i din bolig.

Glarmester Henrik og Bent har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse bolig ejere i Rudersdal Kommune samt resten af Nordsjælland og den nordlige del af Storkøbenhavn med at udskifte smadrede ruder, eller skifte fra gamle ruder til mere energi rigtige af slagsen.

image

Skulle der gå en rude i dit hus kan du forvente kort reaktionstid og hurtig udrykning når du lader Glarmester Henrik og Bent klare ærterne. Og har du brug for hjælp til valg af de rette ruder i forbindelse med en ombygning eller renovering af din bolig kan du få den mest kvalificerede rådgivning desangående hos din lokal glarmester i Smørum.

Lad Glarmester Henrik og Bent hjælpe med indramning

Foruden vinduer til husets ruder kan Glarmester Henrik og Bent også være behjælpelig med at sætte dine billeder eller plakater i glas og ramme.

De dygtige glarmestre hos Glarmester Henrik og Bent sørger for tilpasning af såvel ramme som glas således at indramningen kommer til at passe perfekt til indholdet. Og så kan Glarmester Henrik og Bent selvfølgelig også hjælpe dig med udskæring af spejle eller bordplader til glasborde.

Du kan få yderligere information om Glarmester Henrik og Bents ydelser på virksomhedens hjemmeside henrikogbent.dk – klik ind og læs mere.

Flere Nyheder