Guide: Sådan finder du det rigtige forbrugslån til dine behov

Guide: Sådan finder du det rigtige forbrugslån til dine behov

For de fleste er det en stor beslutning, når de skal tage et forbrugslån. Det er noget, som de har gjort sig mange overvejelser omkring. Hvis du går og overvejer at tage et forbrugslån nu, kan du sikkert nikke genkendende til det. Vi har lavet denne guide i samarbejde med siden 117banker.com/da, der giver normalt guider folk til at finde det billigste og bedste forbrugslån. I denne miniguide kan du få de bedste tricks.

1. Find ud af, hvad dit behov er

Når du skal tage et forbrugslån, er det først og fremmest vigtigt, at du finder ud af, hvor mange penge du egentlig har brug for at låne. På den måde kan du nemmest finde frem til det rigtige lån for dig. 

2. Find ud af, hvem der udbyder lån i den størrelse

Nogle låneudbydere har specialiseret sig i at låne mange penge ud til folk. Andre låneudbydere har specialiseret sig i små og hurtige lån. Det vil altså ofte være forskelligt, hvilken låneudbyder du skal henvende dig til, alt efter om du skal låne få eller mange penge. 

3. Find tre låneudbydere, som du vil undersøge nærmere

Når du har fundet ud af, hvilke låneudbydere der er relevante for dig, bør du vælge tre ud, som du vil undersøge nærmere. Det er for eksempel i forhold til, hvor længe du må låne penge hos dem, og hvad renten på lånet er. 

4. Ansøg om lånene

Ansøg om de lån, som du synes vil være bedst for dig. Hvis du kan forestille dig at tage et lån hos alle tre låneudbydere, kan du sagtens ansøge hos dem alle tre på en gang. Du må nemlig gerne sige nej til et lån, hvis du får det tilbudt. 

5. Vent og se

Nogle låneudbydere svarer med det samme, om du kan låne penge hos dem. Hos andre går der lidt længere tid. Det er en god ide, at du venter og ser, hvad de tre låneudbydere svarer.