Find dit lokale flyttefirma i Jylland

Står du for at skulle flytte er det vigtigt at du vælger det rette flyttefirma til opgaven. Flytning er nemlig en tillidssag uanset om du skal flytte dit private hjem eller din virksomhed. I begge tilfælde kan du med fordel vælge Kronjyllands Flytteservice, hvis du leder efter en flyttemand i Randers.

Hvem er Kronjyllands Flytteservice?

Kronjyllands Flytteservice er et vel etableret flyttefirma med base i Randers. Hos Kronjyllands Flytteservice har du garanti for effektiv flytning af dit private indbo eller af din erhvervs virksomhed.

Uanset opgavens størrelse og antallet af genstande som skal flyttes kan Kronjyllands Flytteservice lave et fordelagtigt tilbud på flytning som inkluderer nedpakning og udpakning alt efter dine egne ønsker og præferencer. De dygtige flyttefolk hos Kronjyllands Flytteservice har mange års erfaring inden for flytte branchen og dermed de rette kompetencer til at sikre din gode oplevelse med flytningen.

Kronjyllands Flytteservice råder over såvel et særdeles kompetent og veluddannet personale som en vognpark i passende størrelse samt alt nødvendigt udstyr som skal anvendes i forbindelse med flytning af eksempelvis tungt og vanskeligt håndterbart gods.

Dette betyder at du trygt kan vælge Kronjyllands Flytteservice når du skal have flyttet værdifulde arvestykker eller større musik instrumenter som skal håndteres med finesse og ekspertise. Kronjyllands Flytteservice er desuden forsikret gennem Tryg, hvilket betyder at hver flyttelæs er forsikret for to millioner kroner og 50.000 kroner per genstand.

Når du kontakte Kronjyllands Flytteservice for et tilbud på billig flytning i Jylland vil du blive præsenteret for et overslag baseret på en flytte løsning skræddersyet til dine behov. Ud over selve flytningen kan du tilvælge services så som nedpakning, udpakning, afmontering og montering samt bortskaffelse af affald. Kronjyllands Flytteservice kører også gerne de ejendele, som ikke skal med til dit nye hjem, til et opbevaringsrum efter dit eget valg.

Læs mere, og kontakt Kronjyllands Flytteservice, på hjemmesiden kronjyllandsflytteservice.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *