Få tiltrængt ro og pæne omgivelser med lyddæmpende billeder

De fleste tænker umiddelbart, at billeders funktion er at pynte og se godt ud på væggen. Det er da også rigtigt, at flotte billeder på væggen giver en ekstra dimension til indretningen. Men faktisk er det ikke det eneste, som man kan bruge kunst på væggen til. En bar væg kan være kedelig at se på, men faktisk kan den også være dårlig for støjniveauet. Hvis væggen er helt bar, bliver lyden nemlig kastet direkte tilbage, hvilket er med til at skabe et dårligt indeklima med meget larm. Derfor kan man også bruge lyddæmpende kunst til at absorbere lyd og skabe et mere behageligt miljø i både privaten og på kontoret.

Vi har alle sammen brug for ro

Med lyddæmpende kunst på væggen får man ikke kun noget, der er rart for øjet. Det er også for ørerne og hovedet, hvis lydniveauet bringes lidt ned. Det kan være svært at koncentrere sig om fx arbejde eller andre opgaver, hvis der er meget støj i luften omkring en. Man vil også opleve, at man bliver træt i hovedet eller får hovedpine, hvis man befinder sig i larm i mange timer hver dag. I sidste ende kan man risikere at skade sin hørelse. Derfor er lyddæmpende kunst en rigtig god idé for dig, der sætter pris på ro, på arbejdet eller derhjemme.

Lyddæmpende billede med egne motiver

Den helt store fordel ved lyddæmpende billeder er, at de ikke kun er gode for støjniveauet, men også for hyggen og indretningen i et rum. Og hvis man vil gøre kontoret eller stuen ekstra personlig, kan man få et lyddæmpende billede med eget motiv. Det kan bestilles på denne hjemmeside, hvor du også kan læse mere om, hvordan lyddæmpende billeder egentlig virker. Hvis du har brug for ro i hovedet og gerne vil skabe et godt indeklima ved hjælp af personlige billeder, så er det et godt sted at starte.