Er der mulighed for merit i forbindelse med et Excel kursus?

06 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Lad os antage sådan et eksempel med, at du har tilmeldt dig et Excel kursus, men af den ene eller anden grund så er det ikke muligt for dig at kunne gennemføre dette kursus.

Det kan have noget med at gøre, at du må springe fra for tidligt, fordi du ikke kan få det til at passe sammen med resten af dit skema, så det bliver for hårdt og presset, så du ikke får det ud af det, som du gerne ville.

Eller det af personlige årsager bliver nødvendigt for dig at springe fra, som du er tæt på at gennemføre det, fordi der er dødsfald i familien, eller du bliver så kronisk syg, at du ikke kan deltage og dermed gennemføre det.

Ellers kan der være en anden årsag til, at du nødt til at springe fra på det ene eller andet tidspunkt i dette kursus i Excel.

excel kurser

Se på, om der er mulighed for at få merit til Excelkurset

Så er det jo træls, hvis man nu gerne vil have det gennemført, og medmindre der er gået for lang tid fra, at du var på dette kursus, så kan det da være, du kan springe dele af det over, så du kan hoppe med på et andet, der bliver oprettet samme sted fra eller et helt andet sted.

Ens tid er jo kostbar, så der er ingen grund til at få det at vide, som man har hørt før, selvom det da nogle gange kan være godt at genopfriske.

Men hvis det er for lang tid siden, at man var på dette kursus, så kan det godt være, at det man skal på kursus i – her Excel – har forandret sig så meget, så det ikke giver nogen idé at få merit, da man vil få mere ud af at starte forfra.

Flere Nyheder