Dette babyudstyr har du brug for at have, inden din baby bliver født

Dette babyudstyr har du brug for at have, inden din baby bliver født

Som kommende førstegangsforældre kan det være svært for dig at vide, hvilke former for udstyr du har brug for at anskaffe til den lille nye. Hvad bør du have på forhånd – og hvad kan du købe, når du har fået barnet? 

Det er et rigtig godt spørgsmål, som vi vil prøve at komme med et bud på her. Guiden er skrevet i samarbejde med webshoppen farmorsoutlet.dk, der forhandler babyudstyr, legetøj og tøj til fortidligt fødte børn. Læs mere om dem her

Det er først og fremmest en god ide, at du tænker over, hvad du har brug for af udstyr, for at kunne tage barnet med hjem fra hospitalet. Det vil typisk være en seng, en barnevogn og et puslebord for at nævne nogle af de store ting, der er absolut nødvendige. Derudover er mindre ting som ammepude, pusletaske og babyalarm også ret essentielle. Det er derfor alt sammen noget, som du bør få købt, inden din lille nye kommer. 

Det kan straks være sværere for dig at vide, hvad du skal købe af alle de mindre ting. Det kan for eksempel være tøj. Dit barn kommer jo helt sikkert til at have brug for tøj, men det er svært at sige, hvor stort eller småt det skal være. Det er jo meget forskelligt, hvilken størrelse børn har, når de bliver født. Derfor kan det være en god ide, at du holder igen med at shoppe igennem af børnetøj, til du ved, hvor stort eller lille et barn du får. Du kan altid smutte ud og købe nogle bodystockings i den størrelse, som du har brug for, når barnet er kommet. 

Når det kommer til udstyr til babyen, er det dog generelt en god ide, at du tager imod så meget som muligt fra andre. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at bruge så mange penge på det selv. For det kan være dyrt for dig, første gang du skal have et barn.