Byg kroppen op ved hjælp af kreatin

Ønsker du at øge din muskelmasse, din stamina og din præstationsevne i forbindelse med træning? Så kan du med fordel prøve kreatin.

Hvordan virker kreatin?

Kreatin kan medvirke til at forbedre din atletiske præstation på flere måder. Træner du med høj intensitet er kreatins primære rolle at øge din krops lagre af fosfor kreatin.

Fosfor kreatin er kreatin som for størstedelens vedkommende – cirka 95% – lagres i musklerne. Her fungerer fosfor kreatin som en form for oplagret energi som ved øget muskel aktivitet hjælper kroppen med at producere ATP – et super molekyle som hjælper kroppen til at præstere bedre ved hård belastning.

Med et øget niveau af ATP i dit system vil det være muligt for dig at arbejde hårdere hvilket igen styrker væksten af muskler på såvel kortere som længere sigt. Du opnår en øget hydrering af kroppens celler, hvilket forårsager en øgning af disses volumen. Dette kan også føre til øget muskelvækst. Og så er der meget der tyder på at indtagelse af kreatin som kosttilskud kan hæve niveauet af anabolske hormoner så som for eksempel IGF-1.

Samtidig kan et højnet kreatin niveau faktisk bidrage til din fysiske sundhed ved at højne niveauet for såkaldt satellitcelle signalering, som fremskynder reparation af skader på musklerne samt ny muskelvækst. Med kreatin som kosttilskud reduceres nedbrydning af muskler, og de lavere myostatin niveauer forebygger hæmning af muskelvækst. Og da det er de generelle niveauer af fosfor kreatin som hæves når du indtager kreatin som kosttilskud øges samtidig niveauerne af dette stof i din hjerne hvilket kan forbedre dennes sundhed og forebygge diverse neurologiske sygdomme.

Du kan, med andre ord, få de helt store gevinster på den lange bane hvis du anvender kreatin som kosttilskud

Hvor kan jeg købe kreatin online?

Hos Only-Approved kan du købe kreatin produkter i høj kvalitet. Se hele udvalget på Only-Approved.dk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *